28.märtsil 2015 kell 12.00, Tallinnas, Telliskivi 60a, hoone A3, 4. korrus (Telliskivi loomelinnakus, info http://www.vaitluskoolitus.ee/asukoht/asukoht) toimub loeng: “Toortoitmine sünnist surmani”, lektoriks koerte kasvataja ja FCI kohtunik Katrin Raie. Loengus antakse ülevaade, kuidas sööta koera ilma tööstuslikult valmistatud toiduta ning mida kujutab endast toortoit. Juttu tuleb ka sellest, mida silmas pidada, et toorega söötes oleks toit tasakaalustatud ja täisväärtuslik.
Muuhulgas üritame leida vastused järgmistele küsimustele: Toortoit – mis see siis ikkagi on? Kas kondid on koerale ohtlikud? Kas kutsikaid võib ka toorega toita? Kui palju ja mida anda, et kõht oleks täis, tervis korras ja karv läigiks?

NB! loengule enam vabu kohti pole!

Peale loengut toimub samas AMLi üldkoosolek algusega kell 14.15