V rühma (va. 6&7 alarühma) näitus ja alaska malamuutide erinäitus toimub
Kumna mõisa pargis 6. septembril algusega kell 10.00. Lõppvõistlused algavad kell 13.30
Täpsema ajakava leiate siit ja omanike nimekirja siit. Näituse infokirjad ja osalejate numbrid saadetakse välja esmaspäeva. Kui te ei leia end omanike nimekirjas või ei ole esmaspäeva õhtuks saanud infokirja, võtke meiega kiiremas korras ühendust.

Show for Group V (excl. 6&7 subgroups) and Speciality Show for Alaskan Malamutes
will take place at Kumna manor park on September 6th at 10.00. Final competitions will start at 14:45.
You will find time Schedule here and list of owners here. Emails with show information and numbers will be sent out on Monday. If you can’t find your name on list of owners or have not received email with show information and by Monday evening, please contact us as soon as possible.