Põhjamaiste kelgukoerte erinäituse ajakava leiate siit.

You will find schedule of Nordic Sledge Dogs specialty Show here.

Peale põhjamaiste kelgukoerte erinäitust 01.06. peab kohtunik Rafael Garcia loengu “Isiklik vaade kolmele kelgukoera tõule”. Kohtunik räägib alaska malamuutidest, siberi huskidest ja samojeedidest, toetudes oma kogemusele kohtuniku ja kasvatajana. Juttu tuleb neist tõugudest maailmas tänapäeval, tema isiklikust nägemusest ja arvamusest, lühidalt ka neis tõugudes esinevatest tervise probleemidest. Ta räägib ka oma muljetest, mis jätsid meie näitusel osalevad koerad. Loeng on hispaania keeles, tõlkega eesti keelde!
Rafael Garcia on kasvatab koos oma naise Carmen Navarroga samojeede kennelis De Villaodon, varem on neil olnud ka siberi huskid ja alaska malamuudid. Ta on hinnanud koeri mitmel pool Euroopas, Ameerikas, Aasias ja Okeaanias.

Loeng algab kell 18:00 EKLi ruumides (Tuisu 2a, Tallinn), kestab ca 2 tundi. Osalustasu on 5€, mis on võimalik kanda Alaska Malamuutide Liidu arveldusarvele EE812200221039285921 (Selgitusse: loeng 01.06) või tasuda näituse ajal infolauda. NB! Tarvilik on eelregistreerumine, kirja saab ennast panna eposti teel alaska@malamuut.org või malamuut.org@gmail.com laupäeva õhtul kella kuueni. Kohtade arv on piiratud!!!

 

.